keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Amistyle 20.5

Tehtävä 1
Tee kuvakollaasi/ tyylikokonaisuus pienin perusteluin juhlasta ( häät, rippi, kaste tai jostakin muusta haluamastasi juhlatilaisuudesta) kuvia apunakäyttäen. Olet ko. juhlassa vieraana ja liitä BLOGIISI kuvia kampauksesta, asuista ja/ tai asusteista ( korut, laukku, kengät yms.), jotka mielestäsi soveltuvat ko. tilaisuuteen. kokoa yhtenäinen juhlatyylisi.

Valitsin hääjuhla





Asuista ja asusteista



Lähtötilanne Tarvittu välineet

 Tein ponnari Otin ohuin osion ponnaristaLaitoin pyörisienin ponnarin alle Tein tupeeraus ohulle osiolle

 Vähän hiuslakka

 kiinnittaa osion hiuksilla
 jain ponnari hiuksin 3 osaa

Tein 3 lettijä ja kiinnittaa niitä pyöräsienin alle
     Sitten laitoin hiuslakka


Lopputulos
 (( Pahoilani, koska minulla ei ole hiuskoristeita, joiden väri vastaa vaatteita))

Tehtävä 2
Pohdi esseenä tunnelmiasi ja ammatillista kasvua blogiin seuraavien kysymysten muodossa. Halutessasi työn voi palauttaa myös sähköpostissa word-dokumenttina.

1. Miten ammatilliset opinnot ovat mielestäsi menneet? Missä olet ollut taitava? Mitä haluat vielä harjoitella?

2. Pohdi ammatillista kasvuasi verrattuna viime syksyyn: miten ammatti-identiteettisi on muovautunut kuluneen vuoden aikana? Mitä toiminnassasi ja osaamisessasi on jo sellaista, että olet lähempänä kampaajan, parturin tai kosmetiikkaneuvojan identitteettiä? Pohdi asiaa esimerkiksi osaamisesi, asiakaspalvelun tai alan tuntemuksesi kannalta. Oletko löytänyt alalta uusia mielenkiinnon kohteita, kuten tekniikoita tai tuotemerkkejä?

3. Miten kehität ammatillista osaamistasi koulun opintojen lisäksi? Linkkaa video tai kuva leikkaus., väri- ja kampaustekniikasta, joissa haluaisit onnistua!

Uskon, että olen kehittynyt paljon, koska nyt suunnittelen uusia menetelmiä ylittääkse urani kohtaavat esteet.
Ja minusta on tullut niin hyvä monissa asioissa, että en ole tehnyt niitä hyvissä aikaisemmin, kuten hiusten leikkaustekniikoissa ((pointaminen tekniikka tai con cave tekniikka, ...)) ja en tiennyt, mistä on hyötyä ((esimerkiksi )) harvennusleikkaus ja niin edelleen.
Ja olen oppinut monia asioita, joita en tiennyt hiustenhoitotuotteista ja niiden jakautumisesta päänahan hoidossa ja hiusten kasvussa, hiusten estämisen estämisessä ja niiden suojaamisessa monilta asioilta, kuten auringonvalolta, väriaineilta, hiusvalkaisuilta ja hius tupeeraan .. jne.
ja mitä käytämme ennen hiusten pesua ja sen jälkeen ja mitä viimeistelu tuotteeta tulisi käyttää kampausten tekemiseen.
Tällä hetkellä olen oppinut hyödyntämään vapaa-aikaani oppimalla uusimmat hiusten leikkaukset ja uudet tekniikat, joita käytetään hiusten värjäysprosessissa, ja kuinka tehdä kampauksia juhliin ja tapahtumiin, joissa on vähiten mahdollisuuksia ja lyhyin aika.
Ja koska haluan oppia paljon opettajiltani ja hyötyä heidän runsaasta kokemuksestaan ​​ja tiedostaan, päätin jatkaa opiskelua kesälomalla heidän valvonnassaan ja haluan kokeilla money piece tekniikkaa.


https://www.youtube.com/watch?v=cRWNfNZwd2w


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiusten ja hiuspohjan hoitopalvelut näytöt

 1. Sim sarja käytö   Lähtötilanne  Mallin hiuspohjan oli rasvainen käytin hänelle systen4 4 shampoon ja T cimbazole scalp tonic  Lopputulos...