sunnuntai 24. tammikuuta 2021

Babylight ja Perinteinen raidoitus tekniikoita

  Lähtötilanne

Suunnitelmakaavakke 

Tavoite eli saadaan ohuita raitoja koko päähn.

Mallin hiukset olivat niin pitkät (melkein puolentoista metrin), paksut, runsaat, hänen hiuksen latvat olivat huokoiset ja ne olivat aikaisemmin värjetty ja tehtty raidoituksen monta kertoja, mutta hänen hiuspohja oli tervellinen.

Keskustelin hänen kanssa, tein analyysin hänen hiuksille, sitten aloitin.

Raidoitukselle reseptit
Takaosalle osiolle: KC(100ml)+3%(200ml) 1:2 (300ml).
Etuosalle osiolle: KC(50ml)+6%(100ml) 1:2 (150ml).

Aloitin hiusrajasta käytin babylights tekniikka, otin ohuita viistojajakoja ja poimin raitoja, sitten jain takaosan kolmelle osioille ja tein kaikille osioille perinteisia raitoja, etuosioille, aloitin hiusrajasta tein babylights tekniika, sitten jain hiuksia kahdelle osioille ja tein perinteisia raitoja myös, vaikutusajan pitää olla 50min max, mutta minä seurailin hiuksia, sitten kun takaosioita onnistui, pesin niitä ja sitten etuosioille shampoolla ja hoitoainetta.

Sävyn reseptin SIMlta: 10/13+9/65 (100ml) + 0.9%(200ml) 1:2 (300ml) vaikutusajan 10min.
Pesupaikalle laitoin värin sävyn hiuksille takaosasta etuosioon ja seurilin hänen hiuksia, pesin hänen hiukset shampoolla ja hoitoaineella, sitten tein hieronta hiuspohjalle, laitoin serumin, kuivasin niitä harjan kanssa ja käytin lämppösuojan, sitten laitoin kosteussuoja.

Kaikki vaiheet onnistuvat ja olin tyytyväiseltä lopputulosta.

Kotihoitoon suositukset mallille: kertoin hänelle, että hän voi pestä hänen hiukset 3 päivän jälkeen ja hänen pitää käyttää väri  shampoota ja hoitiainetta, jos hän haluaa säilyttää hänen hiusten väriä.

   Lopputulos 
Mallini oli niin tyytyväinen















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiusten ja hiuspohjan hoitopalvelut näytöt

 1. Sim sarja käytö   Lähtötilanne  Mallin hiuspohjan oli rasvainen käytin hänelle systen4 4 shampoon ja T cimbazole scalp tonic  Lopputulos...